top of page
  • Foto van schrijverSuzanne Pijnenburg

Wesley & LisanneWat een mooie verrassing was deze bruiloft en dit lieve lieve bruidspaar. Wesley ging trouwen met zijn Lisanne en natuurlijk werd ook hun zoontje Vince hier intensief bij betrokken. Al vanaf het eerste moment dat ik binnenstapte voor een kennismaking in Den Bosch, voelde ik me thuis. Gezelligheid kent geen tijd en we kletsten gelijk de hele avond vol. Over van alles behalve trouwen, maar uiteindelijk werden de plannen natuurlijk ook besproken. Beiden hebben een grote liefde voor hun stad en de bruiloft zou dus uiteraard daar plaatsvinden. Het mooie gemeentehuis van 's Hertogenbosch zou de perfecte trouwlocatie zijn, maar helaas gooide Covid roet in het eten. Eind mei 2020 bleek de horeca nog niet open te mogen. Het gemeentehuis bood niet voldoende mogelijkheden voor Wes en Lisanne en hun gasten, dus werd er uitgeweken naar Villa Fleurie in Rosmalen. Het heerlijke diner mocht ook niet doorgaan. Maar getrouwd werd er.


Een ding kon gelukkig wel doorgaan: de fotoshoot! En natuurlijk waren de straten van Den Bosch het perfecte decor. Toen het weer wat slechter werd konden we gelukkig even binnen bij antiekwinkel La Folie. Na de shoot werd er getrouwd in bijzijn van de hele familie. Wat een mooie emotionele ceremonie was dat. Lieve Vince kon het niet droog houden en de speeches die Wesley en Lisanne hadden voorbereid brachten mij ook tot tranen. Het gemis van de dierbare moeder van Lisanne had ook een mooi plekje gekregen op deze dag.

Na de ceremonie nog een toast en daarna huiswaarts richting Den Bosch. In de achtertuin werd alsnog een bijzonder mooi feestje gevierd. Want veel heb je niet nodig. Een partytent ( die niet wegwaait), wat lekkers te eten en te drinken en veel, veel fijne mensen. Ik zou om 20 uur weggaan geloof ik, maar om 22.30 stapte ik in de auto. Want zo gezellig was het! Daardoor kon ik ook bovenstaande foto nog schieten, een mooi moment waarop alles samen kwam. Ik heb genoten van de saamhorigheid, de liefde, het rotsvaste vertrouwen en de pure emoties en deze mensen hebben voor altijd een plekje in mijn hart gekregen.Yorumlar


bottom of page