top of page
Werkwijze

IT IS ALL ABOUT YOU

/ Mijn kracht als fotograaf ligt in empathie. Op een bruiloft ben ik vaak de eerste die stiekem achter de camera een traantje wegpinkt. En nee, daar schaam ik me totaal niet voor. Het zorgt ervoor dat ik precies weet welk moment er toe doet. /

Geboren en getogen op het Brabantse platteland en daar ben ik inmiddels ook weer teruggekeerd.

India is mijn mooiste bron van inspiratie. De plek waarheen ik vlucht als ik het even niet meer trek. Een tweede thuis met een tweede familie. En de grootste leerschool van mijn leven. 

Mijn huis staat vol spullen uit de kringloopwinkel. Ik heb een obsessie voor Mariabeelden, opgezette dieren en botanische illustraties. En eigenlijk alles met een verhaal. Want spullen zijn maar spullen, maar hebben soms ook een ziel.

Ik ben een beetje een hippie meisje. Ik houd van mensen met een randje, die niet anders kunnen dan zichzelf zijn.

Ik kijk uit naar de mooie ontmoetingen die nog op mijn pad gaan komen. De mensen die ik nog niet ken en van wie ik zal houden. De verhalen die nog geschreven moeten worden. Maar het belangrijkste is, dat ik tevreden ben met nu. Ik heb geleefd, leef en zal leven vol overtuiging en ben vastbesloten er van te genieten.

suus-75.jpg

Ok, een beetje over mij

Amerika-9.jpg

MY BUCKETLIST

Tumbleweed & Fireflies Photography - 1 S

1. ) Nog veel meer mooie roadtrips maken door Amerika (of andere fantastische plekken) met deze weirdo.

2. ) Een bruiloft fotograferen in IJsland. Of Schotland. Of Groenland. Of allemaal. 

3. ) Een koppel fotograferen bij een serieuze waterval. (Bijna CHECK)

4. ) Echte trouwjurken passen in een echte vintage trouwjaponnen winkel.

5. ) Alle mensen van wie ik houd mee naar India nemen.

6. ) Pizza eten in Napels (CHECK!). 

7. ) Twee katten adopteren (CHECK!)

8. ) Een journalistieke reportage maken voor een NGO

9. ) Een eigen daglichtstudio openen

10.) Emigreren naar een plek omringd door natuur en mooie mensen 

FOTOCREDITS: Tumbleweed & Fireflies Fotografie

 IS WAT IK WIL VASTLEGGEN VOOR JOU 

Emoties kleuren je herinneringen. Positief of negatief, een herinnering blijft pas echt bij je als er een emotie aan vast zit. De momenten die ik vast leg zijn vaak de mooiste momenten. Je trouwdag. De eerste dagen met je pasgeboren kindje. Of eenvoudig een wandeling in het bos met je gezin. 

Ik maak de mooiste beelden door goed naar je te kijken. Ik probeer altijd een connectie te maken met degene die voor de lens staat. Zo weet ik ook precies of je meer aanwijzingen nodig hebt, of dat je liever even een momentje voor jezelf hebt dat ik in stilte vast mag leggen. Ik meng me geruisloos tussen de gasten op een bruiloft, maar vergeet niet de sfeer te proeven en te praten met de mensen die van je houden. Want zij zijn evengoed onderdeel van jouw verhaal. Ik duik in de belevingswereld van je kind. Want stiekem ben ik zelf nog een kind dat gelooft in sprookjes en magie en de wereld wil ontdekken. Ik hoor dan ook vaak terug dat kinderen het een feestje vonden om op de foto te gaan!

Ik wil dat je naar mijn foto's kijkt met tranen in je ogen. Van het lachen, of van ontroering. Ik wil dat je de bewondering ziet in de ogen van je geliefde. De trots op het gezicht van je moeder. De zorgvuldigheid waarmee jouw product werd gemaakt. 

 Of ik nu je trouwdag vastleg, een portret maak, of je bedrijf documenteer, ik wil dat mijn werk laat zien wie je bent.

/ INSTAGRAM /

bottom of page