IT IS ALL ABOUT YOU

/ Mijn kracht als fotograaf ligt in empathie. Op een bruiloft ben ik vaak de eerste die stiekem achter de camera een traantje wegpinkt. En nee, daar schaam ik me totaal niet voor. Het zorgt ervoor dat ik precies weet welk moment er toe doet. /

MY BUCKETLIST

 IS WAT IK WIL VASTLEGGEN VOOR JOU 

Emoties kleuren je herinneringen. Positief of negatief, een herinnering blijft pas echt bij je als er een emotie aan vast zit. De momenten die ik vast leg zijn vaak de mooiste momenten. Je trouwdag. De eerste dagen met je pasgeboren kindje. Of eenvoudig een wandeling in het bos met je gezin. 

Ik maak de mooiste beelden door goed naar je te kijken. Ik probeer altijd een connectie te maken met degene die voor de lens staat. Zo weet ik ook precies of je meer aanwijzingen nodig hebt, of dat je liever even een momentje voor jezelf hebt dat ik in stilte vast mag leggen. Ik meng me geruisloos tussen de gasten op een bruiloft, maar vergeet niet de sfeer te proeven en te praten met de mensen die van je houden. Want zij zijn evengoed onderdeel van jouw verhaal. Ik duik in de belevingswereld van je kind. Want stiekem ben ik zelf nog een kind dat gelooft in sprookjes en magie en de wereld wil ontdekken. Ik hoor dan ook vaak terug dat kinderen het een feestje vonden om op de foto te gaan!

Ik wil dat je naar mijn foto's kijkt met tranen in je ogen. Van het lachen, of van ontroering. Ik wil dat je de bewondering ziet in de ogen van je geliefde. De trots op het gezicht van je moeder. De zorgvuldigheid waarmee jouw product werd gemaakt. 

 Of ik nu je trouwdag vastleg, een portret maak, of je bedrijf documenteer, ik wil dat mijn werk laat zien wie je bent.

/ INSTAGRAM /

© 2020 BY SUZANNE PIJNENBURG FOTOGRAFIE  /  ALL IMAGE RIGHTS RESERVED

TROUWFOTOGRAAF DEN BOSCH / TROUWFOTOGRAAF TILBURG / TROUWFOTOGRAAF EINDHOVEN