top of page
  • Foto van schrijverSuzanne Pijnenburg

Vincent + Jorien
In mei was de bruiloft gepland van lieve Jorien en Vincent. Een bijzondere dag zou het worden, met een Afrikaans tintje, vanwege de roots van Vincent. Ook zou zijn familie overkomen vanuit onder andere Frankrijk.

Helaas gooiden de COVID regels roet in het eten. Door de verplichte quarantaine was het niet haalbaar voor alle familieleden om aanwezig te zijn, dus werd besloten de bruiloft uit te stellen. De beoogde nieuwe datum was ik helaas al geboekt.

Plan B werd ingezet en er werd besloten toch officieel te trouwen op de beoogde dag in mei. Of ik daar dan alsnog bij wilde zijn? Maar natuurlijk!

Het werd een kortere dag dan gepland, maar met veel creativiteit zeker niet een minder mooie dag! Jorien en Vincent zagen er prachtig uit en zagen elkaar voor de first look in een rustig park, omringd door mooie oude bomen. De blik op Vincents gezicht was onbetaalbaar toen hij zijn bruid voor het eerst in haar jurk zag. Na een kort fotomoment gingen de twee aanstaanden per fietstaxi naar het stadhuis. En trouwen in het stadhuis van Zwolle is sowieso een feest voor de fotograaf!

Wat een prachtig licht en mooie details... Na de ceremonie was er nog even tijd om in het centrum van Zwolle wat beelden te schieten en daarna was er in het openbare park 'Het Engelse Werk' een klein feestje georganiseerd, compleet met bruidstaart, slingers, picknicktafels, zelfgemaakte hapjes en drankjes en vooral heel veel lieve mensen en woorden.

Als er iets is dat de hele Corona gekte me geleerd heeft is het wel dat liefde niet tegen te houden is en dat de creativiteit van mensen om hier vorm aan te geven oneindig is. Geniet mee van de beelden van deze intieme bruiloft.


Commentaires


bottom of page