top of page
  • Foto van schrijverSuzanne Pijnenburg

Joep + Ellis

Op de uitnodiging van Ellis en Joep stond te lezen:


'We nodigen je uit voor het enige feestje van 2020'.


En zo bleek, voor de meeste gasten was dat waarschijnlijk ook het geval.

Het was augustus en dit geweldige bruidspaar fietste vrolijk tussen alle lockdowns en maatregelen door.


Aangezien ik ook al heel wat teleurstellingen op het gebied van de bruidsfotografie had moeten verwerken afgelopen jaar, was de vreugde om gewoon weer eens een 'ouderwets' gezellige bruiloft, van make-up tot feestavond, vast te mogen leggen enorm!

Wat ook hielp: Ellis en Joep zijn echt een geweldig mooi paar en ontzettend relaxed :-). Ook wist ik dat er een hoop bekenden zouden komen, dus mijn dag kon niet stuk.


De hele bruiloft van Ellis en Joep stond in het teken van de band met hun familie en vrienden. De traditionele trouwshoot werd voornamelijk ingevuld met familiefoto's en andere gekke groepsfoto's en mijn opdracht was ook om vooral de mooie momenten en de interactie vast te leggen. Iets waar ik enorm van geniet. De bijzondere speeches die zij voor al hun daggasten hadden voorbereid lieten ook mij niet onberoerd en ik heb menig traantje weg moeten pinken achter mijn beslagen camera. Maar het staat allemaal op beeld en gaat de archieven in als op zijn minst het tofste feest van 2020.


Genieten jullie even mee?
Comments


bottom of page