top of page
  • Foto van schrijverSuzanne Pijnenburg

Don't sell the Volvo / couple shoot

Ja! Dit wil ik elke dag wel doen! Een shoot met een leuk stel en een Volvo.

Nou ja, niet hetzelfde natuurlijk, maar dit is de manier van fotograferen waar ik me het meest happy bij voel. Het neerzetten van een persoonlijk verhaal, iets dat bij jou past.


Thijs en Elske wonen weliswaar in hartje Tilburg, maar het sleutelen aan auto's is toch een grote hobby van Thijs. Met deze Volvo had hij natuurlijk een juweeltje afgeleverd, maar omdat er ruimte moest komen voor een knalgele elektrische Berlingo, werd deze op Marktplaats gezet. Auw... Reden genoeg om een mooie serie neer te zetten!


Wil jij ook een persoonlijke coupleshoot, lifestyle familieshoot of juist een zakelijke brandingshoot waarbij jouw persoonlijkheid, passie en verhaal centraal staan? Ik maak graag een plan voor je! Vraag me naar de mogelijkheden.
Comments


bottom of page