top of page
  • Foto van schrijverSuzanne Pijnenburg

Tobias + Yvette

Een bijzondere bruiloft dit jaar was die van Tobias en Yvette. Ondanks dat de maatregelen streng waren kozen zij er namelijk voor om toch dit jaar 'echt' te trouwen. En lucky me, ik mocht daarbij zijn!

En het leukste van alles, in 2021 doen ze het nog een keertje over.. Dus twee keer in je trouwjurk! Ik vond het een briljante oplossing!


Vanwege de maatregelen was het een klein gezelschap dat de bruiloft bij mocht wonen. Ik begon bij Yvette terwijl zij in de make-up werd gezet. Helaas regende het en was het donker weer. Maar dat mocht de pret niet drukken. Ik had de tijd om wat mooie detailshots te schieten. En natuurlijk het moment waarop de bruidegom zijn bruid voor het eerst ziet!


Vanwege het weer besloten we last minute om uit te wijken naar een binnenlocatie. De plaatselijke molen bleek een goede optie en de vriendelijke eigenaar wist honderduit te vertellen over de historie van de molen. Een bijzonder moment op je bruiloft dus ;-). De molen beschikte ook nog over een tuintje met een kas, jawel... geen luxe, maar wel een sfeervolle.


Toen het opklaarde besloten we toch nog even naar de beoogde buitenlocatie te rijden en wat foto's te schieten. Daarna was het tijd om naar Hilvarenbeek te rijden, want daar mocht een grotere groep in het gemeentehuis bijeen komen, dus dat was de plek waar ze in het huwelijk verbonden werden. Het was een korte maar fijne dag. En ik kan niet wachten op deel II!

bottom of page