top of page
  • Foto van schrijverSuzanne Pijnenburg

Martin + Janet

Na een moeizaam Corona-jaar en heel veel uitgestelde bruiloften, hoopte ik aan het begin van 2021 dat het ergste voorbij was.

Helaas bleken er voor de eerste bruidsparen van dit jaar nog steeds flinke restricties te zitten aan hun trouwdag. Maximaal 30 gasten, geen gezellig diner of feestje en officieel geen knuffels en kussen.

Gelukkig laten veel van mijn lieve bruidsparen zich hier niet door tegenhouden.


De eerste bruiloft van 2021 voor mij vond plaats op 29 april. Martin en Janet gingen trouwen en wat was het een bijzondere dag!

We zouden eigenlijk de trouwreportage maken op de Wekeromse Hei, maar vanwege de weersomstandigheden besloten we toch uit te wijken naar een toplokatie: Tuin De Lage Oorsprong in Oosterbeek. Ik trof allereerst de videograaf en de nerveuze bruidegom daar. Omdat het toch droog was besloten we ter plaatse om de first look onder de blauwe regen tunnel te houden. Helaas, door het koude weer bloeide er nog weinig. Maar het was nog altijd prachtig!

De reactie van zowel Martin als Janet toen zij elkaar voor het eerst zagen was voor mij misschien wel het mooiste moment van de dag. Daar doe ik het voor! Die momentjes :-D.


Na een mooie fotoshoot vertrokken we richting restaurant De Duikenburg in Echteld. Een creatieve drive through lunch werd verzorgd en ik stuurde vlug een foto kaartje door naar de Hema om te worden afgedrukt. Voor ik het wist ging de ceremonie al van start en konden we weer wat mooie shots toevoegen aan het verhaal. En het fijne van dit huwelijk was dat er ook een kerkelijke ceremonie werd gehouden. Hierdoor hadden we, ondanks de maatregelen, toch een mooie gevulde dag. De kerkdienst in de Cunera kerk in Rhenen was prachtig en inspirerend. De voorganger was een dierbare vriend van Martin en daardoor kreeg de hele dienst een hele persoonlijke touch.


Inmiddels was het dan toch flink gaan waaien en het regende, maar er werd gezorgd voor koffie en gebak buiten en in een mooi natuurgebied vlakbij vonden vervolgens, in de gezonde buitenlucht, de felicitaties plaats. Als afsluiter kreeg iedereen nog wat lekkers te eten mee en werd het bruidspaar met hun ouders in eigen huis voorzien van een heerlijk diner.


Dit was absoluut een bruiloft om nooit te vergeten, onder bijzondere omstandigheden, met een bijzonder fijn bruidspaar!

En het leuke is: op 17 juli mag ik hen nogmaals vastleggen in vol ornaat, want de dag krijgt nog een klein vervolg ;-).

bottom of page