top of page
  • Suzanne Pijnenburg

Martijn & Ellen

De laatste bruiloft van 2020. Het was lang onzeker, maar de kasteelbruiloft van Martijn & Ellen op kasteel Henkenshage in Sint Oedenrode mocht toch doorgaan! Weliswaar zonder groot feest, maar met alle daggasten en een prachtige buitenceremonie in de kasteeltuin.

Een waar sprookje was het!

Martijn is opgegroeid op de boerderij en daar startte voor hem de dag dan ook. Een mooie omgeving om even wat portretjes te kunnen schieten. Daarna ging hij zijn Ellen ophalen bij hun huis. op traditionele wijze. Het was een mooie zonnige septemberdag en de trouwreportage zou plaatsvinden op een stuk landgoed vlakbij het ouderlijk huis van Martijn.

Ondanks de felle zon wisten we toch mooie plaatjes te schieten. Als kers op de taart hadden we subtiele rooktabletten meegenomen die het licht prachtig braken tussen de bomen en mooie zonnestralen tevoorschijn wisten te toveren.


De ceremonie was mooi opgeluisterd met zang en op de achtergrond verrees het statige kasteel, wat een uniek beeld gaf. Na de ceremonie hadden we nog een extra fotomoment, zowel met het bruidspaar als met de gasten. Ook hiervoor hadden we een grotere rookfakkel meegenomen en in combinatie met de zon werd het weer magisch mooi! Ook in het kasteel vonden we nog fijne hoekjes om wat intiemere portretten te maken. Na het eten bleef ik nog even om de zon onder te zien gaan en wat golden hour plaatjes te schieten. Altijd fijn! Een geslaagde dag met dit fijne bruidspaar!


bottom of page