{ werkwijze }

 FOTOGRAFIE 

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! En nu ben je op zoek naar de juiste fotograaf. Hoe vind je die? Waar let je op? Natuurlijk is het belangrijk dat de stijl van fotograferen bij je past, maar daarnaast is het, in mijn ogen, net zo belangrijk dat je een klik hebt. Een fotograaf is tenslotte vaak je hele trouwdag aanwezig, bij de meest intieme, bijzondere momenten die daarbij horen.

 

Als fotografe vind ik het belangrijk om de dag zo min mogelijk te verstoren. Ik beweeg me graag op de achtergrond, maar vermaak me vaak ook prima met en tussen de gasten, of op de dansvloer. Dat levert namelijk de mooiste en meest spontane beelden op. Wanneer je interesse hebt om mij als fotografe in te huren, plannen we eerst een kennismakings-gesprek in. Zo kunnen we jullie wensen uitgebreid bespreken en kijken of de 'klik' er is. Je mag me alles vragen en ik sta voor al jullie ideeen open!

 

Wanneer je je keuze definitief gemaakt hebt, krijg je een opdrachtbevestiging en houden we contact tot aan de bruiloft. Op de dag zelf hoef je je verder geen zorgen te maken over je foto's! Zenuwachtig voor een fotoshoot? No worries. Ik pas me aan aan jullie wensen. Wil je wat meer cues en aanwijzingen, dan is dat geen probleem. Liever niet geposeerd op de foto? Ik laat jullie je gang gaan en registreer de mooiste momenten op gevoel. Na meer dan 10 jaar fotograferen weet ik precies wanneer ik op dat knopje moet drukken.  

Wanneer krijg je dan je foto's? En je album? Worden de foto's bewerkt? Eet ik mee met jullie? Wat gebeurt er als ik onverhoopt ziek ben op jullie trouwdag? Waar teken ik voor? Hoe zit het met mijn privacy?

Al deze vragen en meer beantwoord ik in de FAQ. Alle informatie vind je ook terug in de brochure

 
 

{ tarieven }

 WEDDING 

 WEDDING 

Iedere bruiloft is anders. Dus een offerte op maat is natuurijk altijd mogelijk. Er zijn 3 basispakketten verkrijgbaar voor 6, 9 of 12 uur. De tarieven staan vermeld in mijn Wedding Brochure 2020. 

 FAMILY LIFESTYLE 

1-2 personen.

1 uur fotografie op lokatie.

Incl gallery met 25 digitale bestanden.

Lifestyle Basic

Tot 5 personen.

1,5 uur fotografie op lokatie.

Incl gallery met 35 digitale bestanden.

Lifestyle Plus

Alle gezinsleden.

2-3 uur fotografie op lokatie.

Incl gallery met 45 digitale bestanden.

Lifestyle Newborn

{ faq }

Hieronder versta ik een gezinsshoot, een newbornshoot of een loveshoot. Eigenlijk alles wat met familie en vriendschap te maken heeft. Ik bied hiervoor de volgende mogelijkheden:

 

 VEELGESTELDE VRAGEN 

 VEELGESTELDE VRAGEN 

Staat jouw vraag er niet tussen? Wellicht vind je het antwoord in mijn Algemene voorwaarden & Privacy-verklaring. Zo niet, neem dan contact op via het contactformulier, of via mail/telefoon. Ik kom dan zo spoedig mogelijk bij je terug. 

 

{ lopende acties }

Ik vind het leuk om mijn klanten af en toe te verrassen.

Vandaar dat ik regelmatig bijzondere acties bedenk! Houd deze website en mijn Facebook-pagina in de gaten om op de hoogte te blijven. 

 HELAAS, MOMENTEEL GEEN ACTIES! STAY POSTED! 

Suzanne Pijnenburg Fotografie & Film

Beukenhaag 34

5091 DB Oostelbeers (NB)

06-23310501

suzannepijnenburg85@gmail.com

@2017 by Suzanne Pijnenburg. All Image Rights Reserved.

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle