top of page

DUS VIER HET IN OVERVLOED

/  Jij viert de liefde. Ik leg het voor je vast. De liefde voor die ene man of vrouw. De liefde voor je kind. De liefde voor je familie. Of de liefde voor jezelf. Welke liefde wil jij verbeelden?  /

SPF&F-ss-12.jpg

Als jij je kunt herkennen in een of meer van de volgende woorden waarschijnlijk wel!

BOHEMIAN / VINTAGE / BLOEMEN / MOODY / EMOTIE / NOSTALGIE / WARM / TIJDLOOS / INTIEM / SFEER / NATUUR  / FESTIVALS / SCHILDERACHTIG / VERHALEND / LIFESTYLE / FOLK / AVONTUURLIJK / RAW / ELOPEMENT  / TEGENLICHT / OUT OF THE BOX / MULTI CULTI / EIGENGEREID / KLASSIEK

Waarom is dit belangrijk? Omdat ik wil dat jij de foto's krijgt die je verdient. De foto's die jou gelukkig maken en waar je over 30 jaar nog vol trots naar kijkt. En daarvoor heb je een fotograaf nodig die jou begrijpt.  Boek je mij dan krijg je een ervaren en betrokken fotograaf, die heel goed weet in te spelen op jou en je omgeving. Die los gaat op het fotograferen van je ringen en je boeket in de verloren uurtjes. Die in bomen klimt om net dat beetje extra perspectief vast te leggen. Die met je kinderen op olifanten-safari gaat, gewoon in je achtertuin.  Die soms een beetje chaotisch is en haar batterijen in het bos vergeet, maar wel altijd voor net dat beetje extra alles uit de kast zal halen. Dus, zijn wij een match? Check dan hieronder welk verhaal jij door mij vast wil laten leggen. Ik beloof je dat je er geen spijt van zult krijgen!

Zijn wij een match?

SPF.P&M-265.jpg

/ DIENSTEN & TARIEVEN  /

Diensten & Tarieve
SPF.N&M.kleur-179.jpg

/ TROUW

FOTOGRAFIE/

SPF.kleur-210.jpg

/ LIFESTYLE

FOTOGRAFIE/

SPF.villamuze.dark-5.jpg

/ PERSOONLIJKE

FOTOGRAFIE/

Mijn favoriete verhalen!

Ik houd van details, van emoties en ik probeer niet te opvallend aanwezig te zijn op jouw trouwdag. Ik kijk goed naar wie jullie zijn, geef aanwijzingen waar nodig, maar probeer vooral om jullie natuurlijke intimiteit op beeld vast te leggen. 

Ook binnen je familie zijn zoveel verhalen te vertellen. Ik maak een mooie lifestyle reportage voor al jullie momenten. Of je nu zwanger bent, met je gezin op de foto wilt, newborn foto's wilt laten maken of met je geliefde op de foto wilt.

Ieder mens is uniek. Jouw verhaal is uniek. Welke vorm van fotografie je ook zoekt, als je denkt dat mijn stijl en werkwijze bij je past, hoor ik graag je idee! Sinds kort is het bijvoorbeeld mogelijk om een bijzonder portret te laten maken in een studio setting, evt bij je thuis. Of wellicht ben je ondernemer en wil je jouw unieke producten vastleggen. Vraag me naar de mogelijkheden.

PRIJZEN VANAF € 1595,- / min 6 uur aanwezigheid

Luxe album upgrade en design vanaf € 500,-

Voor alle informatie en tarieven download mijn  Wedding brochure voor 2022/2024

PRIJZEN VANAF € 300,- / 20 foto's

Newborn € 325,- / 20 foto's

Vooraf besteld All In Extra pakket

€ 175,- ( alle foto's en mini album)

Zakelijk vanaf € 125,- ex BTW / uur

OVERIGE PRIJZEN op aanvraag en in overleg.

SPF.MM-367.jpg
FAQ

/ FAQ /

WAT BIED JE ZOAL IN JE BRUILOFT PAKKETTEN?

Boek je een willekeurig pakket bij mij vanaf 6 uur plan ik altijd eerst een kennismakingsgesprek in. Daarnaast zijn de reiskosten tot 100 km, een mini album en een private gallery online met al jullie foto's altijd inbegrepen. Een luxe album is uiteraard ook mogelijk tegen een meerprijs.

LEVER JE OOK RAW BEELDEN?

Nee, deze service bied ik niet aan. Ik lever graag een kwaliteitsproduct van waarde. Een deel van die waarde zit in de afwerking en het toepassen van mijn signature style. Je zult dus enkel volledig bewerkte foto's ontvangen.

HOE LANG DUURT HET VOOR WE FOTO'S KRIJGEN?

Ik streef ernaar om lifestyle shoots binnen 2 weken te leveren. Bruiloftshoots worden geleverd binnen 8 weken, maar je krijgt altijd binnen een week een kleine preview. Wanneer dit door overmacht onmogelijk is, communiceer ik dit altijd ruim op tijd.

WAAR KOM JE NAARTOE?

Ik houd van reizen! Dus je kunt me overal naar toe laten komen. Voor een vrijblijvende kennismaking geldt dat ik binnen Noord Brabant graag bij je thuis kom. Woon je daarbuiten kijken we naar een mogelijkheid om elkaar in het midden te treffen, of via een videocall contact te leggen.

GEBRUIK JE AL JE FOTO'S OOK ONLINE?

Nee, als je niet wilt dat ik je foto's gebruik kun je dit aangeven. Daarnaast is het bijhouden van blogs en social media ook een tijdrovende bezigheid (wel een leuke!). Ik heb dan ook niet de tijd om over iedere shoot te bloggen helaas.

WAT DOE JE ALS JE ZIEK BENT OP DE BRUILOFT?

Het is gelukkig nog nooit gebeurd * klop af * maar mocht het voorkomen dat ik echt niet in staat ben om je bruiloft te fotograferen, dan zorg ik voor een vervangende fotograaf uit mijn netwerk. In overleg kan ik eventueel de editing wel op me nemen.

/ INSTAGRAM /

bottom of page